Foodles

Al jarenlang toert de Meat Your Future Karavaan door het Nederlands middelbaar onderwijs met een aansprekende les vol beroeps- en opleidingsvoorlichting. Naast de bestaande lessen voor onder- en bovenbouw, is er nu ook de Foodles te boeken! Op 17 januari vond de première van deze nieuw ontwikkelde les plaats bij de Horecavakschool Hubertus & Berkhoff in Amsterdam.

Foodles?

De Foodles is een aanvullende les die dieper ingaat op het werk van de slager en wordt gegeven als de klas de Meat Your Future Karavaan al op bezoek heeft gehad. Op deze manier wordt de theorie met de praktijk gecombineerd.

Naast de vaste MYF-presentator is er ook een slager tijdens de Foodles aanwezig. Tijdens de Foodles geeft de slager niet alleen een demonstratie en beantwoordt de vele vragen maar helpt ook bij het maken van heerlijke broodjes pulled porc en pulled chicken. Samen met de klas worden de verschillende sauzen en salades behorend bij elk broodje gemaakt en natuurlijk gegeten.

Voorwaarden

Aan deze les zijn geen kosten verbonden. Wel zijn er aantal voorwaarden:

  • De foodles wordt gegeven in een (groot)keuken in verband met hygiënevoorschriften.
  • De klas heeft de les van de Meat Your Future Karavaan al gehad.
  • Vanaf 2 klassen te reserveren.
  • Per klas hanteren wij een minimum van 15 leerlingen. En maximaal 25 leerlingen.
  • Per klas duurt de foodles 1 lesuur.

Vraag een voorlichting aan!

Wij nemen contact met je op nadat wij het formulier hebben ontvangen en bereiden samen het bezoek verder voor. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring.

Meer weten? Neem contact met ons op!