Kalender

Wil je meer weten over het slagersvak? Bezoek dan één van de open avonden en dagen bij SVO vakopleiding food. Zij zijn de opleider voor het slagersvak.

10 oktober, Open avond in Best, 18.00 - 20.00 uur
16 oktober, Open avond in Heerhugowaard, 18.00 - 20.00 uur
21 november, Open avond in Heerhugowaard, 18.00 - 20.00 uur
21 november, Open avond in Groningen, 18.00 - 20.00 uur
29 november, Open avond in Houten, 18.00 - 20.00 uur
12 december, Open avond in Rijswijk, 18.00 - 20.00 uur

2019

22 januari, Open dag in Heerhugowaard, 16.00 - 20.00 uur
23 januari, Open dag in Houten, 16.00 - 20.00 uur
25 januari, Open dag in Best, 16.00 - 19.00 uur
25 januari, Open dag in Rijswijk, 16.00 - 19.00 uur
25 januari, Open dag in Zwolle, 16.00 - 19.00 uur
25 januari, Open dag in Groningen, 16.00 - 19.00 uur
26 januari, Open dag in Groningen, 10.00 - 14.00 uur
26 januari, Open dag in Best, 10.00 - 14.00 uur
26 januari, Open dag in Rijswijk, 10.00 - 14.00 uur
26 januari, Open dag in Zwolle, 10.00 - 14.00 uur

Meeloopdag Generation food

Bij SVO vakopleiding food kun je ook de bol-opleiding Generation Food volgen. Dit is een opleiding waar je alles leert van en over food maar ook over de wereld er om heen. Van de consument en zijn koopgedrag, tot aan processen en leidinggeven binnen bedrijven. Een basis aan bewerkingsvaardigheden, bereiding en presentatie van producten is daarbij belangrijk. Verder ga je aan de slag met marketing, trends in food en ondernemingsplannen. De opleiding Generation Food bestaat uit theorie, maar je gaat vooral ook lekker aan de slag!

Je kunt je opgeven voor een meeloopdag om deze opleiding te ervaren. Dat kan op:

8 - 11 oktober in Best, Houten, Rijswijk en Zwolle.
15 - 18 oktober in Heerhugowaard.

2019

21 - 24 januari in Best, Houten, Heerhugowaard, Rijswijk en Zwolle.

Klik voor meer informatie