Meat Your Future Karavaan

De slagerij is zoveel meer dan alleen vlees en vleeswaren. De lekkerste maaltijden, soepen, buffetten en broodjes worden gemaakt in de slagerijen. Creativiteit, kookkunsten en ondernemerschap is te vinden in elke slagersfunctie. Als worstmaker, slager of winkelmedewerker.

De Meat Your Future Karavaan komt graag bij jou langs op school met een interactieve les vol beroeps- en opleidingsvoorlichting over het slagersvak! Speciaal voor vmbo en havo is deze les ontwikkeld door Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf. De slagerij biedt veel kansen; daar vertellen wij graag meer over.

Beroeps- en opleidingsvoorlichting

Tijdens de interactieve les wordt stilgestaan bij het vak van slager. Door middel van beroeps- en opleidingsvoorlichting krijgen jouw leerlingen een duidelijk beeld van de slagersbranche. De voorlichtingen voor onder- en bovenbouw zijn inhoudelijk verschillend.

Voor 1e en 2e jaars is onze voorlichting gericht op bewustwording van het  ak en de mogelijkheden. De voorlichting voor 3e en 4e jaars gaat een stap dieper verder en richt zich vooral op wat je kunt bereiken in het slagersvak.

Deze les ondersteunt de decaan of mentor in zijn dagelijkse werk om jonge mensen voor te lichten of te wijzen op de vele beroepen en opleidingen die Nederland kent.

Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf

De Meat Your Future Karavaan is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). Het doel is om jongeren in aanraking te laten komen met het slagersvak op een educatieve manier.

Sovvb financiert de karavaan en werkt samen met Bureau B'lieve aan de invulling en uitvoering van de Meat Your Future Karavaan.

Vraag nu je bezoek aan!