Opleidingen

Productiemedewerker

Niveau: 2 bbl

De productie-medewerker werkt in een slagerij en voornamelijk in de productieruimte waar vlees wordt verwerkt, worsten worden gemaakt of maaltijden gekookt. Een productiemedewerker is verantwoordelijk voor het be- en verwerken van vlees tot het presenteren van de producten in de toonbank.

Meer informatie

Verkoopmedewerker

Niveau: 2 bbl

Als verkoopmedewerker slagerij ben je het visitekaartje van je bedrijf. Je adviseert klanten over het klaarmaken van vleesproducten en je zorgt dat de slagerij er perfect uitziet. Ook het maken van eenvoudige maaltijden en het presenteren in de toonbank hoort bij je taken.

Meer informatie

Verkoopspecialist

Niveau: 3 bbl

Om goed te verkopen is productkennis een vereiste. Maar een mooie presentatie en een prettig contact met de klant zijn net zo belangrijk. Jij hebt het als verkoopspecialist slagerij allemaal in huis. Daarnaast bereid jij de lekkerste kant-en-klare maaltijden en traiteurgerechten.

Meer informatie

Slager

Niveau: 3 bbl

Na de opleiding slager ben je breed inzetbaar. Want jij weet hoe je vleesproducten, worstsoorten en vleeswaren zelf produceert, maar je hebt als slager ook verstand van voorraadbeheer en inkoop.

Meer informatie

Traiteur

Niveau: 3 bbl

Als traiteur maak jij de lekkerste gerechten, soepen, buffetten en nog veel meer. Het bereiden van traiteurproducten staat in deze opleiding centraal. Je leert verschillende bereidingstechnieken en snijtechnieken toe te passen bij allerlei verschillende traiteurproducten.

Meer informatie

Bedrijfsleider vers

Niveau: 4 bbl

Als bedrijfsleider vers weet je precies hoe de zaken ervoor staan. Je bent in staat kwaliteit te meten en te verbeteren. Je weet na de opleiding bedrijfsleider vers als geen ander hoe je mensen kunt motiveren, coachen en beoordelen.

Meer informatie

Generation Food

Niveau: 4 bol

De mbo-opleiding Generation Food gaat jou inspireren in de brede wereld van food. Van de wensen van de consument tot nieuwe marketingconcepten van een bedrijf. Van retail tot industrie, van ambachtelijke zaken tot out of home.

Meer informatie