Generation Food

Niveau: 4 bol
Duur opleiding: 3 jaar
Vooropleiding: diploma vmbo kadergerichte leerweg, mavo of vmbo theoretische leerweg, vmbo gemengde leerweg of bewijs dat minimaal de eerste 3 leerjaren van de havo of vwo met goed gevolg zijn doorlopen

 

De mbo-opleiding Generation Food gaat jou inspireren in de brede wereld van food. Van de wensen van de consument tot nieuwe marketingconcepten van een bedrijf.

Met deze niveau 4 opleiding kun je straks alle kanten op. Jij bent onderdeel van een nieuwe generatie ondernemers, bedrijfsleiders, managers of productieleiders in de foodbranche. Van retail tot industrie, van ambachtelijke zaken tot out of home. Of je nu culinaire talenten hebt of juist een technische aanleg: er zijn veel kansen op een leuke baan. Je verdient een prima salaris.

Inhoud opleiding
  • In 3 jaar stomen we je klaar voor een carrière in de foodbranche.
  • Over 3 jaar is wat de consument wil waarschijnlijk weer anders dan nu, dus leren we je heel flexibel daar op in te spelen.
  • Product- en marketingkennis is belangrijk. Hoe je dat straks gaat toepassen is nog belangrijker.
  • De opleiding sluit aan op het bedrijfsleven. Mensen uit het bedrijfsleven zelf zie je vaak als gastdocent of specialist terug op school. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag in het bedrijfsleven met stages en projecten.
  • Ieder jaar staat een thema in de opleiding centraal: Food & Consument, Food & Samenleving en Food & Onderneming.
Vervolgopleiding

Na het afronden van deze opleiding kun je doorstromen naar het hbo.

Meer info