Vraag een bezoek aan

techn verdeling rund op krijtbord met roodgeblokt laken als achtergrond_500x374

Wij komen graag bij jou op school langs met de Meat Your Future Karavaan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om het bezoek verder voor te bereiden.

Beroeps- en opleidingsvoorlichting

De voorlichtingen voor onder- en bovenbouw zijn inhoudelijk verschillend. Voor 1e en 2e jaars is onze voorlichting gericht op bewustwording van het vak en de mogelijkheden. De voorlichting voor 3e en 4e jaars gaat een stap verder en richt zich vooral op wat je kunt bereiken in het slagersvak. In onderstaand formulier kun je aangeven welke voorlichting je wenst.

Vanaf november toert de Meat Your Future Karavaan weer door Nederland langs vmbo en havo. Dit keer niet fysiek want dat past in de tijd even niet; maar wel online. Wij hebben een online les vol interactie ontwikkeld waarbij Harold of Lot nog steeds live in de klas komen maar dan via het scherm.

Er zijn een paar voorwaarden:

  • Vanaf 3 klassen aansluitend te reserveren
  • Per klas duurt onze beroeps- en opleidingsvoorlichting 1 lesuur

Plan jouw bezoek

Wij nemen contact met je op nadat wij het formulier hebben ontvangen en bereiden samen het bezoek verder voor. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring.