Vraag een voorlichting aan

techn verdeling rund op krijtbord met roodgeblokt laken als achtergrond_500x374

Wij komen graag bij jou op school langs met de Meat Your Future Karavaan, helaas kan dit niet fysiek maar wel online. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om het bezoek verder voor te bereiden.

Beroeps- en opleidingsvoorlichting

De voorlichtingen voor onder- en bovenbouw zijn inhoudelijk verschillend. Voor 1e en 2e jaars is onze voorlichting gericht op bewustwording van het vak en de mogelijkheden. De voorlichting voor 3e en 4e jaars gaat een stap verder en richt zich vooral op wat je kunt bereiken in het slagersvak. In onderstaand formulier kun je aangeven welke voorlichting je wenst.

De Meat Your Future Karavaan toert door Nederland langs vmbo en havo. Dit keer niet fysiek want dat past in de tijd even niet; maar wel online. Wij hebben een online les vol interactie ontwikkeld waarbij Harold nog steeds live in de klas komen maar dan via het scherm: de Meat Your Future Live Stream. Check hier een filmpje over deze voorlichting.

NIEUW: Escaperoom!

In de MYF EscapeRoom kunnen leerlingen onder begeleiding van onze presentator Harold een speciale escape room spelen! De MYF Escaperoom kan solo en in groepjes gespeeld worden. Via Teams, Meet of Zoom neemt Harold de leerlingen mee naar de Escaperoom waarin ze de wereld van de slagerij op een leuke manier kunnen ontdekken. Check hier de escaperoom

 

Voorwaarden voor online voorlichting en escaperoom:

  • Minimaal 15 leerlingen per groep. Maximum is 25 leerlingen per groep.
  • Per klas duurt onze beroeps- en opleidingsvoorlichting 1 lesuur

Vraag een voorlichting aan!

Wij nemen contact met je op nadat wij het formulier hebben ontvangen en bereiden samen het bezoek verder voor. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring.